Hvad skal du selv sørge for?

  • Bleer, overtøj, skiftetøj, indesko og udesko. Det skal selvfølgelig være relevant påklædning for årstiden.
  • Barnevogn som dit barn kan sove til formiddag/middag i. Dette includerer selvfølgelig madras, dyne og sengetøj, regnslag og ikke mindst godkendt sele.

Åbningstider og ledige pladser

Dagplejen har åben mandag- torsdag 7.00-16.30. Fredag 7.00-16.00. Vi aftaler hvordan ugens tider ca ligger. :o)

Skal senest være i dagplejen kl. 9.00 så får vi mest ud af dagen! Med mindre vi har aftalt andet!

I tilfælde af at barnet er sygt eller holder fri, vil jeg gerne at i giver besked hurtigst muligt, ( - er barnet sygt så enten om aftenen dagen før eller fra kl. 6.30 om morgen. - det samme gælder hvis i kommer tidligere eller senere end aftalt. :o) selvfølgelig inden for åbnings tiderne!)

Ledige pladser i dagplejen: Ledige pladser i 2018. Ønskes der plads senere hen, så ring og bliv skrevet op på vente listen. Det er med at være tidligt ude, da min erfaring er at dagplejen altid har haft huset fuld af børn... så påtænker du privat pasning så tøv ikke med at ringe og forhøre i god tid, helt uforpligtet. :)

Sygdom

Som udgangspunkt vil reglerne for sygt barn være de samme, som du møder i de kommunale daginstitutioner. Dog vil jeg forbeholde mig retten til at ændre lidt på reglerne. I skal som forældre respektere, hvis jeg vudere dit/jeres barn til at være for sygt til at være i dagplejen omkring de andre børn og af hensyn til de andre børn og forældrene. Særlig er jeg opmærksom med maveonde/virus. Barnet kan komme i dagplejen igen når det har 100% normal afføring og feberfrit.

Hovedreglen er, at syge børn ikke må komme i dagpleje, og at et barn med en smitsom sygdom først må modtages, når det ikke længere smitter. Det vil i de fleste tilfælde betyde, at barnet må komme i dagpleje, når det er raskt. Barnet er raskt, når det kan deltage i de aktiviteter, det plejer i hjemme og dagplejen, uden at kræve særlig pasning.

Diaré og opkastninger -Influenza - hoste - forkølelse, mv.

Barnet holdes hjemme indtil temperaturen (evt.afføringen) er normal, og barnet kan deltage i de aktiviteter, det plejer, uden at kræve særlig pasning.

Skoldkopper

Barnet holdes hjemme indtil temperaturen er blevet normal og den sidste skoldkop er tørret ind.

Tilsyn

Kommunen føre løbende tilsyn med de private dagplejere. Tilsynsbesøgenene kan forgå såvel anmeldte som uanmeldte, og sker ca. 2 gange om årligt.

 Ferie/helligdage

Jeg har 7 ugers ferie på et år. Disse vil blive holdt hen over året. Af hensyn til, at du/I så selvfølgelig skal finde en alternativ pasning til dit barn, vil jeg selvfølgelig give besked i god tid, før disse dage afholdes.

Kan nu meddele at  i år 2016/2017

-Fredag efter Kr. Himmelfartsdag. Efterårsferien uge 42.  Mellem jul og nytår holdes der lukket. Fra. d.19 dec til 4 jan. Vinterferie uge 8. Påskeferie 3 dage før påske. I får en kalender med min ferie cirka 1 år frem.

Jeg har lukket i helligdagene. Jeg er fleksibel mht nye børn i dagplejen, opstart/indkøring osv, så spørg endelig hvis tænker noget specielt, så må vi hjælpe hinanden. 

Hvornår ferie osv bliver afholdt vil, i så vidt et omfang, som det kan lade sig gøre, ske i samråd med forældrene. Men man skal ikke forvente, at man altid får sine ønsker opfyldt 100%. For at komme så mange ønsker, som muligt, i møde er det en god idé at meddele ferieplaner så hurtigt som muligt.

Men primært holder jeg ferie efter skolerenes ferieplaner.

Ture ud  af huset

Vi vil benytte fra tid til anden, at tage ture ud af huset fx. aalborg zoo, på kollega besøg, så vidt sammensætningen af børneflokken tillader det.

Transporten til og fra diverse større aktiviteter vil nogen gange være i bus og bil, selvfølgelig med skriftlig tilladelse fra jer forældre.